Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Benfica - Fenerbahçe maçının ardından: İntikam vakti! (Yazar yorumları) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sezonu Portekiz'de açan Fenerbahçe, ilk 45 dakikanın toplamda 10 dakikası dışında kendi istediği tabloyu ortaya koymayı başardı. Üstelik bunu sadece defansif anlamda değil ofansif olarak da icra etti ama 4 hücum oyuncusu Dirar-Guiliano-Valbuena-Alper'in etkisiz performansları sonuca gitme anlamında Fenerbahçe'yi hedeflerinden uzakta bıraktı.

        2

        Sarı-Lacivertliler, 2. bölgede sıkı preslerle kazanılan topları tehlike bölgesine taşımayı başarsa da orada bir türlü istenilen verimi ortaya koyamadı. Bunun yanı sıra birkaç sakarlık dışında defansif anlamda takımın neredeyse tamamı üstüne düşeni yaptı. Bu da ilk yarının uzatma dakikalarında Benfica'nın korner sonrası topu ileri taşımak yerine müsait pozisyonda geriye dönmesiyle adeta resmedildi.

        3

        İkinci yarıya da ilk 45'in enerjisiyle çıkmasını beklediğimiz temsilcimiz bunun tam aksine sanki devrede hiç dinlenmemiş gibi sahaya çıktı. Defansif ribaundları tamamen rakibine bırakan Fenerbahçe, Ekici hamlesiyle de ilk yarıdaki dinamizme dönemeyince kalesinde golü gördü. Her ne kadar Volkan'ın çıkarabileceği bir top olsa da oyunun gidişatında bu gol sürpriz olmadı.

        4

        Devreden sonra özellikle bana göre kariyerinde ilk kez gerçek anlamda bir maça 11'de başlayan Elif'in düşüşü bu tablonun ortaya çıkışında etkili oldu. Ama bu durum Elif'in ilk yarıdaki doğru oyununu ve sahada kaldığı süredeki cesur duruşunu gölgelemeyecek. Elif iyi yolda.

        5

        Golden sonra Benfica vites düşürse de Fenerbahçe istediği gibi vitesi arttıramadı. Benfica'nın ikinci yarıdaki görkenli oyununa Kanarya bir türlü karşılık veremedi.

        6

        Guiliano'nun başta olmak üzere tüm takımın ofansif anlamda gösterdiği performans tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Bunun sonucu olarak da Fenerbahçe istediği avantajı alamadı. Fenerbahçe'nin ikinci yarıdaki kötü performansı en fazla da ilk yarıdaki doğru oyuna yazık etti.

        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ