Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar İrem Derici: Görünce kuduruyorum - Magazin haberleri
        1

        İrem Derici, YouTube kanalı için dokuz yıldır beraber çalıştığı menajeri Özgür Aras'ın sorularını yanıtladı. Derici, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ünlü şarkıcının yanıtları...

        2

        - Tek bir özür hakkınız olsa kimden dilerdin?

        Sadece annemden dilerdim. Annemi üzdüğüm her gün için ondan özür dilerdim. Çünkü beni yetiştirmek çok zor bir şeydi, mahvoldu kadın. Onun dışında kimseden dilemem millet benden dilesin ben isteyerek yaşıyorum.

        3

        - Seni anlatan şarkı hangisi?

        Sezen Aksu'nun “Yanmışım Sönmüşüm Ben” şarkısı. Yaşamak dediğin üç beş kısa andan ibaret. Ben istediğim gibi yaşıyorum kim ne düşünür diye düşünmüyorum ben öldükten sonra insanlar ağıt yakmasın gülsünler istiyorum. Geri zekâlı karı şurada da şunu yapmıştı desinler. Kimse ağlamasınlar.

        4

        - Bir mektup yazma hakkın olsa kine ve ne yazardın?

        Eski sevgililerimden birine yazardım. Her şey çok güzel giderken sapıtıp kendi problemlerimin derdine düşüp güzel giden ilişkiyi mahvettiğim için özür dilerdim. Bir daha bırak bu kadar güzel bir şeyi yaşamayı yarısı kadar güzel bir şey yaşayamayacağı için.

        5

        - Neyinizle anılacaksınız?

        Madiliklerimle. Dobralığımla. Kimi argo konuşuyor diyor. Hayır ben 8 yıldır çizgimi hiç bozmadım. Hala aynıyım muhtemelen açık sözlülüğümle hatırlanacağım. Bir de şarkılarımla.

        6

        - Nerede olmak isterdiniz?

        Para dolu havuzda. Yalan söylemem.

        - Hayatta ne yapmazsın?

        Kul hakkı yemem. Birini kırmış üzmüş olabilirim ama bilerek isteyerek yapmam.

        7

        - Asla duyulmayacağını bilsen ne suç işlerdin?

        Hırsızlık yapardım. Merkez bankasını soyardım. İnsan kaçırmak suçsa eski sevgililerimi kaçırırdım. Bir eve ya da odaya tıkardım. Asla hayata dönemeyecekler. Orada yemeklerini sularını verirdim. Orada kalsınlar, orada yaşasınlar, orada hayatları bitsin. Bir daha sosyal hayata karışamasınlar. Ben unutmuş olsam da onlarla ilişkim çoktan bitmiş olsa da magazinde bir hatunu kollarına taktıklarında ben kuduruyorum. Hayatlarını benimle bitirmiş olmalılar. En güzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Ben kuduruyorum… Halk arasına çıkmasınlar bende kalsınlar…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ