Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Çocuk Işıl Yücesoy'dan çocuklara masallar

        Işıl Yücesoy'dan çocuklara masallar... Çocuklara yönelik tasarım, animasyon ve teknoloji odaklı çalışmalar yapan Dreamy Kids’in YouTube kanalında 'Işıl Yücesoy ile Evvel Zaman İçinde' konseptli masal serisine başladı.

        .png
        .png

        Her ay yeni bir videonun yayınlanacağı seride, proje için 9 masal seslendiren Işıl Yücesoy, "Naçizane donanımım ve deneyimimle çağın çocuklarına seslenmek istediğim için gelen teklifi kabul ettim. Çocuklar bizim geleceğimiz, ülkemizin aydınlığı, olmazsa olmazları... Örflerimizi, adetlerimizi, ülkümüzü, öğretilerimizi onlara çağın yenilikleriyle aktarmanın doğru ve önemli bir yol olacağını düşünüyorum” dedi.

        REKLAM

        Bu yüzyıla ve onun getirdiği olanaklara yetişebilmenin kendisi için müthiş bir deneyim olduğunu da belirten Işıl Yücesoy, "73 yaşındayım ve teknolojinin yetişebildiğim her zerresini kolay olmasa da öğrenmeye çalışıyorum. Oysa küçükler zaten bu teknolojiye doğuyorlar. Bu devir onlar için altın bir çağ. Bu çalışmayı bir görev addediyorum" sözleriyle bu projenin önemini bir kez daha vurguladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ