Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İsimsizler 22. bölüm fragmanı: Fatih, canlı bombaları durdurabilecek mi?

        Kadrosunda Uğur Güneş, Hande Soral, Küşat Alnıaçık, Bülent Alkış ve Atsız Karaduman gibi isimlerin yer aldığı İsimsizler dizisi, 22. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Yeni bölümü bekleyen izleyiciler, merakla yeni bölümde neler yaşanacağını araştırıyor. İşte İsimsizler 22. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İSİMSİZLER 22. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        İstanbul, sabah erken saatlerde gerçekleşen terör saldırısının şokunu yaşamaktadır. Fatih'ler patlamanın olduğu emniyet binasına yetişmişler ve yardım etmektedirler. Canlı bombanın yankısı, örgüt kampına kadar ulaşmıştır. Kampta duyduğu haber Afran'ı harekete geçirir. İstanbul'da başka canlı bombalar da vardır. Bunu öğrenen Fatih'ler için şehirde bir kaçma kovalamaca başlar.

        REKLAM

        Bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına bakarlar. Kudret bu durumu keyifle izlerken, Handan da bombaları engellemek için elinden geleni yapar. Fatih, Handan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlamıştır. İsimsizler, başka bir patlama olmadan, bu terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? Kamptan kaçmayı başaran Damla'yı ne gibi sürprizler bekliyor?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İsimsizler'in geçtiğimiz hafta ekrana gelen 21. bölümünde;

        Örgütün Kuzey Irak sınırına yakın Türkmen bölgesinde bir köye saldırı yapacağı anlaşılmıştır. Fatih, Dayı, Murat, Tufan ve Korkut saldırının yapılacağı köydedir.

        Handan, uydu takibinden gelenlerin ne kadar kalabalık olduğunu görür. İsimsizler köylülerle birlikte bir savunma hattı kursalar da düşman kolay pes etmeyecektir. İsimsizler Kuzey Irak'taki Türkmen köyünde, Türkiye sınırını korumak için, sonu belli olmayan bir savaşın içine girerler. Başarılı olup geri dönebilecekler mi?

        Kor Yakup Handan'ın verdiği bir ipucu ile Kudret'e ulaşmak için Ahırkapı'ya gider. Kudret'in Ahırkapı'da herkesi şok edecek kötü sürprizi nedir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ