Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Işın Karaca: Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok! Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl isyanı! - Magazin haberleri
        1

        Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermişti.

        Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etmiş, çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden ikili, sonunda yeniden nikah masasına oturdu.

        2

        40 KİŞİ KATILDI

        Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı.

        Nikah törenine aralarında, Semiraris Pekkan, Berkay-Özlem Ada Şahin, Selin İmer-Mustafa Ceceli çifti gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık 40 kişi katıldı.

        3

        Kıratlı ile törene katılanların Sinan Akçıl'ın 'Tabi Tabi' şarkısı ile eğlendiği anlar sosyal medyada paylaşıldı.

        4

        "HAYAT BAŞLAMIŞ DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK!"

        Şarkıcı Işın Karaca da pandemiye rağmen sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilmeden yapıldığı görülen törene isyan etti.

        Karaca, konuyla ilgili, "Hayırlı, uğurlu olsun. Allah bir yastıkta kocatsın ama bu kadar insan, düğünler, partiler, kongrelerde binlerce insan! Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok! Vallahi bilip de söylemiyorsanız; küserim!" açıklamasını yaptı.

        5

        "AĞLAMAMAK İÇİN GÜLÜYORUM!"

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz ocak ayında ise Bursa Uludağ'da bulunan pek çok otelin gerçekleştirdiği eğlence partilerine tepki göstermişti.

        Karaca, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer vermişti:

        Haydi bakalım... Eller havaya. İyi haftalarımız olsun! Görüntüler mi? Dün akşam güzide mekanımız Uludağ... Adamcağız 1 yıldır evde, ne yapsın? İçindeki kurtları döküyor ve adeta döktürüyor! Sinirlerim bozuldu. Ağlamamak için gülüyorum. Ben kanser hastası annemi tam 1 yıldır görmüyorum.

        Eh, madem durum bu olabiliyor HES kodu ile açalım her yeri ve 'Her koyun kendi bacağından asılsın' misali olalım. Zira; biri yer, biri bakar! Kıyamet bundan kopar! Asla provokasyon derdinde değilim ama bu olurken, benim kızım okula gidemezken, 30 kişilik ekibim evinde çalışamazken susmam değerlerime aykırı olurdu!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ