Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Işın Karaca: Ölünün arkasından konuşulmaz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Işın Karaca, önceki gün sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Rumeli Hisarı'nda görüntülendi.

        Sabah erken saatlerde bir restoranda kahvaltı yapan ikili, kendileri görüntüleyen muhabirlere selam vermeyi ihmal etmedi.

        2

        "PANDEMİ BİZE ŞARKI OLARAK DÖNDÜ"

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaca, "Bir haftada her mecrada birinci sıraya oturması çok kıymetli. Pandemi'den dolayı biliyorsunuz 5-6 şarkı ürettik. Pandemi bize şarkı olarak döndü. İnşallah bu şarkıları sahnede de söyleriz. İnşallah o günler de gelecek. Pandemi bitiminde cebimize şarkı koyayım da hayatımızda bir yıl boşa geçmemiş olsun" diyerek, yeni şarkısı hakkında konuştu.

        3

        "DEMET DOĞRU SÖYLÜYOR"

        "Aleyna Tilki'nin yabancı şarkısına Demet Akalın, sert bir tepki verdi. Sizce doğru mu?" sorusuna yanıt veren Işın Karaca, "Doğru söylüyor. Demet, ilk çıktığında yaptığı bir sürü şeyi tanıtmasında çok yardımcı oldu ama burası çok büyük bir deniz, yani dünya pazarı..." diyerek, Akalın'a destek verdi.

        4

        "ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULMAZ"

        Ünlü şarkıcı, "Son zamanlarda Zeki Müren ile ilgili söylemler hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu ise şu şekilde cevapladı:

        O bıçaksırtı bir konu, benim haddim değil öyle bir konuya girmek ve girmemizi de tercih etmem. Tek bir şey söyleyebilirim; zamanında konuşmayıp, Zeki Bey rahmetli olduktan sonra konuşulmaz. Ölünün arkasından konuşulmaz, zamanında söyleyeceklerdi. Tek söyleyeceğim bu.

        5

        TEPKİ TOPLAMIŞTI

        Ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan'ın 1996 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı.

        Müzisyenin, Zeki Müren hakkındaki, "İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı" şeklindeki sözleri tartışma yaratmıştı.

        6

        "ERKEK ÇOCUKLAR TRAVMALAR YAŞADI"

        Özdemir Erdoğan, "Bülent Ersoy, çok daha namuslu, çünkü o kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu ama Zeki Müren, kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı" ifadelerini kullanmıştı.

        "KÖTÜ ÖRNEK OLDU"

        Özdemir Erdoğan'ın bu söylemleri müzik ve magazin dünyasında tepkiyle karşılanırken sanatçı, açıklamalarına bir yenisini daha eklemişti.

        Zeki Müren'in topluma kötü örnek olduğunu öne süren Özdemir Erdoğan, "Eğer kötü örnek olmadıysa her toplumsal harekette, alakalı alakasız çok renkli bayraklarıyla boy gösteren LGBT'ler nereden çıktı? Bunu görmek lazım" demişti.

        7

        İşte Özdemir Erdoğan'ın söylemlerinin ardından konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunun diğer ünlü isimler...

        MUAZZEZ ERSOY

        Özdemir Erdoğan’ın gazete ya da TV röportajlarında konuşacağı cümleleri, kendi sanatı ve müziği olmalı. Bu dünyada her canlı için ölüm olduğu unutulmamalı, ölen insanın arkasından konuşmak doğru değil.

        Zeki Müren, ahirete intikal etmiş, ona cevap verebilecek durumda değil. Zeki Müren’in konuşulacaksa sanatı, sanatında yaptığı devrimler konuşulmalı.

        8

        FATİH ERKOÇ

        Özdemir Erdoğan, iyi bir müzisyendir ama hakareti olumu bulacak halim yok. İnsanlar eleştiri yapabilir ama hiçbir seveni incitmemek koşuluyla.

        9

        YONCA EVCİMİK

        Sanatçıların eserlerinin yerine cinsel yönelimlerinin konuşulması ayıp. Özdemir Erdoğan’a bu sözler yakışmadı.

        10

        NİLGÜN BELGÜN

        O bizim biricik Sanat Güneşi'miz...

        11

        SABAHAT AKKİRAZ

        Zeki Müren gibi tüm mal varlığını Mehmetçik Vakfı’na bırakacak kadar engin gönüllü olmayan şarkıcılar onu eleştirmesin. Komik oluyor.

        12

        AYLİN ASLIM

        Zeki Müren her yaşta büyüledi beni, travmam falan yok. Fakat Özdemir Erdoğan’ın “Keman Öğretmeni” şarkısı ve klibi çocukken çok kafamı karıştırmış, rahatsız etmiştir mesela.

        16

        HALUK LEVENT

        Bugün doğum ya da ölüm yıl dönümü değil ama Müren’i saygıyla anıyoruz

        17

        DEMET AKALIN

        Şu an yaşarken bile hatırlanmayanlar... Bir tane hayrınız olmamış, gönüllerde taht kurmuş büyük Zeki Müren’i mezarında rahat bırakın. Sevgi ve saygıyla anıyoruz Paşa'm seni. Ölmeyecek gibi konuşanlar için yapacak bir şey yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ