İskenderun'da konteyner taleplerinin yüzde 85'i karşılandı! Bu hafta tamamı bitirilecek
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 3 bin 388 konteyner talebinden 2 bin 865'i karşılandı. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, "Bu hafta açacağımız konteyner kentlerle beraber İskenderun'da 3 bin 388 vatandaşımızın konteyner talebinin tamamı karşılanmış olacak" dedi

Şu ana kadar konteyner talebinin yüzde 85'ini karşıladıklarını vurgulayan Demiryürek, bu hafta açılacak 2 konteyner kentle taleplerin tamamının karşılanacağını dile getirdi.

Bölgede 112 istasyonunun kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirten Demiryürek, "Konteyner kentlerimizde kütüphaneler, kadın destek merkezleri, yüzme havuzları, halı sahalar gibi sosyal yaşama destek sağlayacak ünitelerimiz mevcut. İnşallah bundan sonra buraların standardını yükseltmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
