Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Islıktan çığlığa! İşte Sinan Gümüş'ün dönüşü (GS haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray taraftarının son iki sezondur çok şey beklediği Sinan Gümüş, geçtiğimiz yılın son maçlarında attığı gollerden sonra sevinmeyince Sarı-Kırmızılı tribünlerin tepkisini çekmiş ve sezona protestolarla başlamıştı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; gurbetçi oyuncunun bu davranışını unutmayan taraftarlar, ligin ilk haftasında oynanan Kayseri maçında skor 4-1 olduktan sonra son bölümde oyuna dahil olan Sinan’ı ayağına her top top geldiğinde ıslıklamıştı...

        3

        Yaz transfer döneminde satılacağı dedikoduları nedeniyle kafası karışan, üstüne taraftarın gözündeki kredisini de tüketen Sinan, buna rağmen formasına küsmedi, sadece işine odaklandı, çalışmaya devam etti.

        4

        Teknik direktör İgor Tudor döneminde unutulan, ligde 13 maçı kulübeden izlemek zorunda kalan Sinan Gümüş, sadece 3 karşılaşmada toplam 37 dakika süre almıştı.

        5

        Gençlere verdiği destekle bilinen Fatih Terim’in gelişiyle Sinan adeta yeniden doğdu, futbolu hatırladı. Sinan’a sadece 2 maçta şans vermeyen İmparator, diğer 7 maçın tamamında toplam 152 dakika forma giydirdi.

        6

        Hocasından aldığı formayı bırakmamak için çok çalışan 24 yaşındaki futbolcu da önceki gün ikinci 45’te dahil olduğu Konya karşısında 1 gol ve 1 asistle takımını galibiyete taşıyarak, Terim’in güvenini boşa çıkarmadı. Sinan, derbi öncesi Terim’in en önemli hamle adamlarından biri haline geldi.

        7

        Terim’in gözüne girmeyi başaran Sinan Gümüş, ikinci yarının ilk maçı olan Kayseri deplasmanında Cimbom 2-1 öndeyken ve baskı yediği dakikalarda 70’te oyuna dahil olmuştu.

        8

        O maçta 2 net pozisyon kaçıran öğrencisine destek veren Terim, “Sinan’ı tenkit değil, tebrik etmeliyiz. O pozisyonlara girmesi de çok önemli” diyerek genç futbolcuyu kazanmayı ne kadar çok istediğini dile getirmişti.

        9

        Konya önünde galibiyeti getiren golü nedeniyle Sinan’ı tebrik eden Terim şunları söyledi:

        10

        “Kendisine yeni mukavele yapmamızı sağlamalı. Yetenekli, çok çalışıyor. Yağ, kilo durumuna kadar her şeyi yapıyor. Şu anda Yasin’in önünde. 12-13 oyuncumuz 30 yaşın üzerinde ve gençlere hep beraber sahip çıkmalıyız.”

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ