Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İspanya'dan bomba Arda Turan iddiası! - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        İspanyol basını, Barcelona’nın Arda Turan’dan kurtulmak istediğini ve bu yaz tecrübeli yıldızı başka bir takıma göndereceğini duyurdu.

        2

        Medipol Başakşehir’in geçtiğimiz sezonun devre arasında Barcelona’dan kiraladığı Arda Turan hakkında Katalonya’da yayım yapan El Confidencial gazetesinden gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

        3

        Gazete, Barça ile sözleşmesinin biteceği 2020 Haziran’ına dek Başakşehir’e kiralanan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun bu yaz başka bir takıma transfer olacağını duyurdu.

        4

        Başakşehir’le yapılan anlaşma gereği her transfer döneminde oyuncuyu başka bir kulübe gönderme hakkına sahip olan Katalan devinin Arda’yı sözleşmesi bitmeden satarak kulübe gelir sağlamak istediği kaydedildi.

        5

        ŞİMDİ NE OLACAK?

        Haberde Barça’nın yıldız futbolcuyu satmak için öncelikle Başakşehir’le görüşeceği ancak Başakşehir yönetiminin şu an için böyle bir anlaşmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

        6

        Öte yandan Arda’nın gerek kötü performansı gerekse de saha dışında adının karıştığı olaylar sebebiyle başka bir takıma bonservisiyle birlikte gönderilmesinin çok zor olduğu yorumunda bulunuldu.

        7

        Bu sezon 16 maçta tek bir gol bile kaydedemeyen ve güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro'ya kadar düşen yıldız isim, 2015 yazında Atletico Madrid’den 34 milyon Euro karşılığında Barcelona’ya transfer olmuştu.

        8

        Öte yandan Arda için bir diğer opsiyon olarak Galatasaray gösterildi. İspanyol basını, Arda Turan'ın Galatasaraylı olduğunu saklamadığını ve sarı kırmızılı takımda forma giymeyi çok isteyeceğini belirtti.

        9

        SAKATLANDI

        Son olarak dün Arda Turan'ın sağ ayak yan bağlarında kısmi yırtık oluştuğu ve tedavisine başlandığı açıklandı.

        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ