Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Kara Havacılık Okulu Komutanlığı’nı ziyaret etti.

        Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz’ü Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz karşıladı. Kara Havacılık Okulu Şeref defterini imzalayarak ziyaretine başlayan Gökgöz, sonrasında yapılan faaliyetler ve genel durum ile alakalı bilgi aldı.

        Uçuşların kontrol noktası olarak inşa edilen 33 metre yüksekliğindeki kuleye çıkarak araziyi inceleyen Milletvekili Gökgöz, askeri personel ile de sohbet etti.

        Kule ziyaretinin ardından askeri helikopterlerin bakımının ve tamirinin yapıldığı hangarları ziyaret eden Gökgöz, Tuğgeneral Gündüz ile birlikte helikopterleri ve uçuş bilgilerini inceledi.

        Ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gökgöz, “Böylesine büyük ve işlevselliği yüksek bir tesis Isparta’mız için büyük bir kazanımdır. Böyle bir yerleşkenin Ankara’dan taşınarak Isparta’mıza kazandırıldığı için teşekkür ediyorum. Kara Havacılık Okuluna bu aşamada ilk kez ziyaret gerçekleştiriyorum. Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi olarak böylesine bir yatırım için havacılık ve savunma sanayiinde geldiğimiz noktadan dolayı gurur duyuyorum. Komutanımıza ve nezdinde bulunan bütün personellere kolaylıklar diliyorum. Allah yâr ve yardımcıları olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler