Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da, Dünya Hareketlilik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sağlık yaşam, trafik sorunu ve egzoz gazlarının en aza indirilmesi konusunda farkındalık oluşturulması adına düzenlenen etkinlik kapsamında, 7’den 77’ye her yaşta vatandaş bisikletle şehir turu yaptı. Tur sırasında renkli görüntüler yaşanırken, finaldeki akrobasi gösterileri de kalabalık bir seyirci kitlesi tarafından ilgiyle izlendi.

        Isparta Belediyesi önünde başlayan etkinliğe, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, çok sayıda siyasi, sivil toplum kuruluşu yetkilisi, vatandaş, sporcu ve çocuklar katıldı. Bisikletle şehir turu sırasında renkli görüntüler yaşanırken, topluluğa anne ve babalarıyla katılan miniklerin üç tekerlekli bisikletleri de dikkatlerden kaçmadı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız, sağlıklı yaşam, trafik sorununu azaltmak ve egzoz gazından zehirlenme oranını azaltmak” dedi.

        Şehrin trafik sıkıntısının en çok yaşandığı cadde olan Mimar Sinan Caddesi üzerinde bisikletle ilerleyen topluluk, Demirköprü Kavşağı üzerinden dönüş yaparak Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi.

        15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda katılımcılara ayrıca, profesyonel bisikletli ekip tarafından akrobasi gösterileri sunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler