Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak geniş kapsamlı düzenlenen Koronavirüs denetimleri Kaymakam Adem Çelik koordinasyonunda, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Zarif ve kolluk kuvvetlerinin de katılımıyla Eğirdir’de devam ediyor.

        Denetimler esnasında vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatan Kaymakam Çelik, “Bu işin şakası yok, durum ciddi, hepimizin sağlığı için daha çok dikkatli olun, maskenizi takın, sosyal mesafeye dikkat edin. Bilim kurulunun aldığı tedbir kararlarını takip edin, kurallara uyun, büyük resmi göremiyoruz" diyerek esnaf ve vatandaşları uyardı. Ayrıca işyerlerinde ikramlarında yasak olduğunu hatırlatan Kaymakam Çelik, "El birliği ile bu süreci atlatacağız, dedi. Genelde vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Birkaç kişi maskeyi yanlış takmıştı onları da uyardık. Ben vatandaşıma teşekkür ediyorum. Tabi ki onların sağlığı için uğraşıyoruz. Bu salgına bir çözüm bulunana kadar denetimlerimiz hiç bitmeyecek.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler