Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Isparta’da Eğirdir Belediye Spor Yelken Takımı, Bodrum’da katıldıkları yarışmalarda 4 madalya kazandı.

        Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen ve 153 sporcunun katıldığı yelken yarışmalarına katılan Eğirdir Belediye Spor Yelken Takımı, ilçeye döndü. Yarışmalarda Senior Optimist'te yarışan Nisa Naz Kayacan kızlar genel kategorisinde beşinci, Junior Optimis'te kızlar genelde Afra Öztekin yedinci, Laser 4.7'de İlke Dikmen genel erkeklerde beşinci ve Laser Radial'de yarışan Arif Aslantürk de genel kategoride dördüncülük derecesi elde etti.

        Eğirdir'e 4 madalya alarak dönen yelkencileri kutlayan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Pandemi dolayısıyla uzun süredir yarışamayan yelkenciler için bu yarışların çok yararlı olduğunu ifade ederek, "Yelkencilerimiz bir yıl aradan sonra ilk yarışlarına çıktılar. Bu yarışma, Nisan'ın ilk haftasında İzmir Urla/ Torasan'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlık yarışması olmuştur. Zorlu mücadele sonucu madalya kazanarak ilçemize dönen sporcularımızı kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler