Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Bahçelievler'de bir okulda yangın çıktı

        Yangın, İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi’nde bulunan Şair Zihni Orta Okulunda meydana geldi. Okulun bodrum katındaki elektrik saatlerinde çıkan yangın dolayısıyla okulu duman sardı. Dumanı fark eden öğretmenler, içeride bulunan yaklaşık 900 öğrenciyi tahliye etti. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İHA'nın haberine göre, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de dumandan etkilenen öğrencilere müdahalede bulundu. Bir itfaiye eri dumandan etkilenen öğrenciyi kucağına alarak ambulansa taşıdı.

        Okulda yangın çıktığını öğrenen veliler okula akın etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Okul bahçesinde bekletilen öğrenciler de kapıda bekleyen aileleriyle buluştu. Yangından korkan bazı veli ve öğrencilerin ağladığı görüldü.

        Çok korktuğunu ifade eden öğrenci Merve Ün, “Yangından korktuğunu belirten Yangın konferans odasının yanında bulunan elektrik odasında çıktı. Biz o esnada tiyatro izliyorduk. Herhalde odadaki elektrik kabloları yandı. Bizi okuldan dışarıya öğretmenlerimiz ve tiyatroda oynayan kişiler çıkarttı” diye konuştu.

        Cemile Genç isimli veli ise, “Çocuğum çok şükür.Çocuklarımız çok korktu, biz de korktuk. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşanmaz” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ