Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da okullar tatil mi? 13 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi, kar tatili var mı? Valilikten kar tatili açıklaması yapıldı mı?
        1

        Meteoroloji'nin yaptığı uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı yer yer etkisini göstermeye başladı. Şehrin yüksek kesimlerinde sulu kar yağışı görülmesinin ardından İstanbul'da bugün okullar tatil olacak mı sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Bilindiği gibi, İstanbul'da ilkokul, ortaokul ve liselerin kar tatili durumu Valilik tarafından yapılan açıklamayla netlik kazanıyor.

        İSTANBUL'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? (13 OCAK 2022 PERŞEMBE)

        Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı, Valilik'ten gelecek olan İstanbul kar tatili açıklamasına çevrildi. Peki, İstanbul'da bugün okullar tatil edildi mi, Valilik tarafından herhangi bir açıklama var mı? İşte, İstanbul'da bugün okul var mı, tatil olacak mı sorusunun cevabı...

        2

        İSTANBUL'DA BUGÜN KAR TATİLİ VAR MI?

        İstanbul'da 13 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin kar tatili kararı alınmadı. Valilik tarafından açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        3

        İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

        Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları salı gününden itibaren mevsim normalleri civarına düşecek. Sıcaklığın düşmesiyle Ankara'da ve İstanbul'da kar yağışı görülecek.

        Ülke genelinde sıcaklık mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyrediyor. Ancak yeni hafta ile birlikte soğuk hava dalgası etkili olacak.

        SICAKLIKLAR HIZLA DÜŞECEK

        Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte sıcaklıklar hızla düşerek mevsim normalleri civarında seyredecek.