Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Yarın İstanbul'da hava nasıl olacak, kar yağışı var mı? 19 Mart Meteoroloji'den İstanbul hava durumu açıklaması
        1

        Bir süredir yeniden önemli bir soğuk havanın etkisi altına giren İstanbul'da son dakika hava durumu merak konusu oldu. Yeniden kar yağışı uyarısı yapılan megakentteki son durumu ve uyarıları bir araya getirdik...

        2

        19 MART İSTANBUL HAVA DURUMU!

        Çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleriyle Kırklareli ve Tekirdağ'ın kuzeydoğu ilçeleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul çevreleri ile zamanla Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

        3

        HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyredecek.

        RÜZGAR: Rüzgârın,kuzeyli yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) ve öğleden itibaren zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

        4

        UYARILAR

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yoğun kar şeklinde beklendiğinden ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgârın bölgemiz genelinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve kısa süreli fırtına(40-70 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak.

        RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ