Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'a UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 6-0 mağlup olan Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ın teknik direktörü Jakup A Borg, siyah-beyazlı ekip karşısında iyi bir tecrübe yaşadıklarını söyledi.

        A Borg, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, farklı yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayarak, "Aslında 'her şey iyi gidiyor' diye düşünüyorduk. 4-0'lık skora kadar söylenecek fazla bir şey yok. Son iki gol fazla geldi. Oyuncularımla gurur duyuyorum, çok çalıştılar, her şeyi yaptılar. Bizim için tecrübe oldu." diye konuştu.

        Beşiktaş'ı değerlendiren A Borg, "Bizim amatör ruhumuzu değerlendirdiğimizde her biri ağır basan oyunculardı." ifadesini kullandı.

        Beşiktaşlı taraftarların maç sonrası oyuncularını tribüne çağırması ve atmosferle ilgili soruyu yanıtlayan A Borg, "Geçmişteki Fenerbahçe-Beşiktaş maçını hatırlatmak isterim. Bol kırmızılı muhteşem maçlarından biriydi. Bir sürü Premier Lig maçı izledim. Böyle bir taraftar desteği görmemiştim." diyerek sözlerini tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler