Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Türkiye Masa Tenisi Erkek A Milli Takımı, 2019 Avrupa Takım Şampiyonası Elemeleri A kategorisi 4. Grup'taki son maçında Polonya'ya 3-0 mağlup oldu.

        Grodzisk Mazowiecki Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk oyununda Tugay Yılmaz, rakibi Jakub Dyjas'a 11-6, 11-7, 9-11 ve 11-6'lık setlerle 3-1 yenildi.

        İkinci oyunu İbrahim Gündüz, Çin asıllı Polonyalı rakibi Wang Zeng Yi'ye 11-9, 11-8 ve 11-8'lik setlerle 3-0, üçüncü oyunu da Talha Yiğenler, Marek Badowski'ye 11-7, 11-6 ve 11-6'lık setlerle 3-0 kaybetti.

        Grubu ilk iki sırada tamamlayan Polonya ve Hırvatistan, Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde ederken, üçüncü sırada yer alan milli takım ise mücadelesini 2. eleme turunda sürdürecek.

        A kategorisi gruplarını 3. sırada bitiren 6 takım ile B kategorisinde gruplarında ilk iki sırayı alan 12 takım, 2. eleme turunda 5 grupta yeniden eşleşecek.

        Çift devre oynanacak maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı elde edecek 10 takım, 3-8 Eylül 2019 tarihlerinde Fransa'nın Nantes kentinde düzenlenecek Avrupa Takım Şampiyonası finallerine katılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler