Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası A Grubu 9. hafta maçında Fransa temsilcisi Monaco'ya 76-71 yenildi.

        Monako'daki II. Louis Stadı'nda bulunan salonda oynanan maç, karşılıklı sayılarla başladı. Mücadelenin 5. dakikasını 8-7 önde geçen Galatasaray, rakibinin Hummer ile son saniye basketine engel olamadı ve ilk çeyreği 15-14 geride kapattı.

        İkinci çeyreği başa baş devam eden mücadelenin 15. dakikasını ev sahibi takım 27-25 üstün geride bıraktı. Kalan bölümde üstünlük birkaç kez el değiştirse de Monaco devre arasına 39-37 önde girdi.

        Müsabakanın ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Galatasaray, rakibini savunmakta zorlanırken, hücumda da etkisiz bir görüntü ortaya koydu. Periyodun bitimine 4 dakika 38 saniye kala 53-46 geriye düşen sarı-kırmızılılar, kalan sürede skor üretemedi. Monaco, bu bölümde bulduğu 10-0'lık seriyle çeyreği 63-46 önde tamamladı.

        Son çeyreğe daha iyi başlayan Galatasaray, 37. dakikada farkı 5 sayıya (65-60) kadar düşürdü. Son 1 dakika 25 saniyeye 70-62 geride giren sarı-kırmızılılar, yakaladığı 5-0'lık seriyle bitime 45 saniye kala farkı 3 sayıya indirdi: 70-67. Galatasaray, son 26 saniyeye 72-70 geride girdiği mücadeleyi rakibinin serbest atışlardan bulduğu sayılarla 76-71 kaybetti.

        Galatasaray, A Grubu'ndaki son maçında 17 Aralık Çarşamba günü Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler