Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir'de Marcio Mossoro ve Stefano Napoleoni'nin sözleşmesi uzatıldı.

        Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Marcio Mossoro ve Stefano Napoleoni'nin sözleşmeleri 2019-2020 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Her iki oyuncumuzun yeni sözleşmelerinin hayırlı olmasını temenni eder, kendilerine başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

        2014-2015 sezonundan bu yana Medipol Başakşehir'de forma giyen 35 yaşındaki Mossoro, turuncu-lacivertli formayla Süper Lig'de 134 maça çıkıp 17 gol kaydetti. Avrupa kupalarında 15 maçta 2 gol atan Brezilyalı futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise 11 maçta forma giydi.

        2015-2016 sezonu öncesinde transfer edilen 32 yaşındaki Napoleoni, ligde 60 maçta 10 gol, Türkiye Kupası'nda 13 karşılaşmada 5 gol, Avrupa kupalarında ise 11 müsabakada 1 gol attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler