Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu İstanbul'da kar yağışı hangi gün, ne zaman duracak? Meteoroloji'den son dakika İstanbul kar yağışı tahmini
        1

        Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'nin büyük bölümü kar yağışının etkisi altında olmaya devam ediyor. İstanbulluların hasret kaldığı kar yağığı nihayet başladı. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek? 23 Ocak İstanbul hava durumu

        2

        İSTANBUL HAVA DURUMU

        İSTANBUL, 3°C: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        Hava Sıcaklığı ülkemizin batı bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevsim normallerinin 4-6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor.

        3

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Cumartesi gece saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyinden başlayarak etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının, zamanla il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        4

        Zaman zaman gök gürültülü kar sağanağı şeklinde etkili olması beklenen kar yağışlarıyla birlikte bu akşam saatlerine kadar güney sahillerde yer yer 2-5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 6-20 cm yeni kar örtüsü beklenmektedir. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        5

        İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI NE ZAMAN BİTECEK?

        İstanbul'da kar yağışının akşam 18:00 saatleri civarında sona ermesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ