Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'un göbeğinde! Telefonla konuşuyordu! Kapkaç!

        İstanbul'da, saat 09.30 sıralarında Şişli Akar Caddesi üzerinde insanı şoke eden bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde motosikletli 2 şüpheli, saat 08.00 sıralarında Piyelapaşa Bulvarı üzerinde bir kadının cep telefonunu kapkaç yaptı. Şüpheliler, ardından Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde bir vatandaşa da kapkaç girişiminde bulundu. Hızla bölgeden

        KAPKAÇ ANI KAMERAYA YANSIDI

        İHA'da yer alan habere göre kapkaç zanlıları, bir süre bekledikten sonra cep telefonuyla konuşarak yolda yürüyen genç bir kadını gözlerine kestirdi. Harekete geçen şüpheliler, kadının telefonunu kulağında konuşurken kapkaç yaptılar. Neye uğradığına şaşıran kadın, kapkaççıların arkasından bağırdı ancak zanlılar hızla uzaklaşarak izlerinin kaybettirdi. Kapkaç anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        REKLAM

        YARIM SAATTE 3 KAPKAÇ YAPTILAR

        Yarım saat aralıklarla kapkaç olayının yaşanmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerinin inceleyerek mağdurların ifadelerine başvurdu. Mağdur kadın ise arkadaşlarının yardımıyla emniyete giderek şikayette bulundu. Eşkallerini tespit eden polis, zanlıları yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ