Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan İşte 2020'nin en çok aranan oyuncuları - Magazin haberleri
        1

        10. Lea Michele

        Lea Michele, haziran ayında kendisine ün kazandıran dizinin setinde rol arkadaşına ırkçılık yaptığı gerekçesiyle yeni işini kaybetti. Rol aldığı 'Glee' adlı müzikal ile kariyerinde parlak bir döneme giren Lea Michele, rol arkadaşı Samantha Ware'in kendisine yönelttiği suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Samantha Ware, sosyal medya üzerinden ileri sürdüğü iddialarında, Lea Michele'in 'Glee' setinde kendisine kötü davrandığını, hakaret ettiğini, hatta bir keresinde peruğuna dışkılamakla tehdit ettiğini belirtti. Sosyal medyada özellikle 'Glee' kadrosu arasında yoğun tartışmalara neden olan bu iddiaların ardından Lea Michele'in tanıtım yüzü olduğu firma da harekete geçti. Firma, 33 yaşındaki oyuncu ile anlaşmasını sona erdirdiğini belirten bir açıklama yaptı. Firmanın açıklamasında "Irkçılığın ve ayrımcılığın hiçbir türünü affetmedikleri" belirtildi.

        2

        9. Ryan Dorsey

        Temmuz ayında, California'daki Piru Gölü'ne Ryan Dorsey ile evliliğinden dünyaya gelen oğluyla yüzmeye giden oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni günler sonra bulunmuştu. Rivera'nın 25 yaşındaki kız kardeşi Nickayla Rivera'nın son dönemlerde ablasının eski eşi Dorsey ile sık sık bir araya geldiği görüldü. Çıkan haberlerden sonra Ryan Dorsey, en çok 'Google'lanan isimlerden biri oldu.

        3

        7. Joaquin Phoenix

        2 Şubat 2020'de Joker'deki performansı nedeniyle BAFTA 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldıktan sonra Joaquin Phoenix, 2020 BAFTA adaylığındaki çeşitlilik eksikliğini eleştirdi. Aktör, dört ana oyunculuk kategorisindeki adayların tümü beyaz olduğundan ötürü protesto etti.

        4

        8. Danny Masterson

        That ’70s Show ve The Ranch gibi dizilerle tanınan Danny Masterson, 2001- 2003 yılları arasında üç kadına tecavüz etmekle suçlanıyor. Tutuklanan ve haziran ayında kefalet karşılığında serbest kalan oyuncu, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

        5

        6. Amber Heard

        ABD'li aktris Amber Heard, 2015 yılında evlendiği oyuncu Johny Depp ile olaylı bir boşanma süreci yaşadı. Çift, boşandıktan sonra da evlilik döneminde şiddet iddialarıyla mahkemelik oldu. Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiasını gündeme taşıyan The Sun'a açtığı iftira davasını kaybetti. Deep "İmajım zedelen" diyerek tazminat alma talebinde bulunmuştu. Yaşananlardan sonra Johnny Depp, Fantastik Canavarlar 3 filminin ekibinden çıkarıldı.

        6

        5. Ricky Gervais

        77. Altın Küre Ödül Töreni’ni beşinci kez sunan Ricky Gervais, törenin ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. 58 yaşındaki İngiliz komedyen, hem ödüllerin hem de kırmızı halı kıyafetlerinin önüne geçen sözleriyle Altın Küre’ye damga vurdu. Gervais’in törende en dikkat çeken açıklaması şöyleydi: “Çalıştığınız şirketlere bakın: Apple, Amazon, Disney. IŞİD bile online bir platform kursa hemen menajerinizi ararsınız değil mi? Bu yüzden, bu akşam bir ödül kazanırsanız, burayı siyasi bir konuşma yapmak için bir platform olarak kullanmayın, tamam mı? Halka herhangi bir şey hakkında ders verecek bir pozisyonda değilsiniz. Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg'den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin ve defolup gidin.”

        Gervais’in bu açıklamaları dünya çapında yankı buldu. Ünlü ismin Twitter hesabını bu konuşmalarının ardından 300 binden fazla kişi takip etti.

        Twitter hesabından bir açıklama yapan Gervais, “Altın Küre’deki konuşmam ile ilgili yorumlarınız için teşekkürler. Bu benim için çok şey ifade ediyor. Bir patlama oldu. Savaşma, şaka yap. Bugün edindiğim 300.000 yeni takipçi hoş geldiniz” dedi.

        7

        4. Timothee Chalamet

        Hollywood'un genç kuşak yıldızlarından Timothee Chalamet, Little Women, The French Dispatch ve Dune gibi yapımlarla beyazperdede boy gösterdi ve dikkatleri çekti.

        8

        3. Jada Pinkett Smith

        Şarkıcı August Alsina, Hollywood'un ünlü ismi Will Smith'in onayıyla karısı Jada Pinkett Smith'le ilişki yaşadığını iddia etti. Pinkett, "Evliliğimizde zor zamanlar geçirdiğimiz ve evlerimizin ayrı olduğu dönem August Alsina ile bir gönül bağımız oldu" dedi. Ünlü oyuncu Will Smith ise hakkındaki ‘Smith’in onayıyla ilişki yaşadık’ iddiasını yalanladı.

        9

        2. Chris D’Elia

        Komedyen Chris D’Elia, temmuz ayında cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme geldi. İddialara göre Chris D’Elia, reşit olmayan kızları sosyal medyada taciz etmiş. Bu tacizi yaşayan kadınlar, komedyeni uygunsuz mesajlar göndermek ve onlardan çıplak fotoğraflar istemekle suçladı. D’Elia, kendisine yönetilen suçlamaları reddetti.