Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji ASTROLOJİ! Dolunay'ın etkisi altında haftalık burç yorumlarınız! (26 Nisan - 2 Mayıs 2021)
        1

        Olumlu fakat dikkat edilmesi gereken etkiler barındıran 26 Nisan - 2 Mayıs haftalık burç yorumlarına baktığımızda, yeni güne enerjik uyanabilirsiniz. Haftanın en önemli olayı ise 27 Nisan'da gerçekleşen Akrep Dolunay'ı oluyor. Dolunay zamanı, aileden, çevreden, yakınlardan güzel destekler almak mümkün. Fakat Dolunay birtakım isteklerde kısıtlanma olabileceğine de işaret ediyor. Kısıtlanma ise isyankar bir enerji doğuruyor. Dolunay, hem Türkiye hem de diğer ülkelerdeki ekonomik durumu biraz zorlaştıracak gibi gözüküyor. Peki yeni haftada 12 burcu neler bekliyor? 26 Nisan - 2 Mayıs haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftanın gündemini parasal konular oluşturuyor sevgili Koç burçları... 27 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay'da yatırımlar, kredi başvuruları gibi konular önem kazanabilir. Aniden para kazançları elde edebilirsiniz. Ancak maddi konularda yaşadığınız stres özel hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Partnerinize veya ailenize karşı sert cevaplar vermemeye özen göstermelisiniz.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        27 Nisan'daki Dolunay iş, ortaklıklar ve ilişkiler alanında sizleri etkiliyor sevgili Boğa burçları... Özellikle adını koyamadığınız, aklınızın bir köşesinde sizi yiyip bitiren ilişkiler netlik kazanabilir. Ya da geçmişte yaşadığınız birlikteliklere nihayet sünger çekebilirsiniz. Kariyerde ise çok fazla yük altında kalabilir, bunalabilirsiniz. Öte yandan bazı teklifler almanız, hayatınızı değiştirmek için adım atmanız mümkün.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        26 Nisan'daki Akrep Dolunay'ında odak noktanıza sağlığınızı alıyorsunuz sevgili İkizler burçları... Koronavirüs vakalarının arttığı şu dönemde bulaşıcı hastalıklara ve üreme organlarıyla ilgili rahatsızlıklara daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Kariyerde ise şaşırtıcı gelişmeler ya da netlikler yaşanabilir. Ancak eğitim ve yurtdışı konularında her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Akrep burcundaki Dolunay'da aşk ve ilişkiler gündemde olacak sevgili Yengeç burçları... Dolunay haftasında daha yoğun duygular hissetmeniz, cesaret göstermeniz olası... Ayrıca hem sözlerinizle hem de dış görünüşünüzle karşınızdakini etkileme potansiyeliniz bulunuyor. Öte yandan finans konularına dikkat etmenizde, riskli işlerden kaçınmanızda fayda var.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        26 Nisan'da meydana gelen Dolunay'da bitişler ve başlangıçlar gündeminizi oluşturuyor sevgili Aslan burçları... Sizi üzen, aşağı çeken durum ve kişilerden uzaklaşarak bedeninizi ve ruhunuzu arındırabilirsiniz. Bu sayede bağımlılıklarınızdan, endişelerinizden kurtularak daha güzel insanları hayatınıza çekebilirsiniz. Parasal ve ailevi konularda ise güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        26 Nisan'daki Dolunay hislerinizi güçlendiriyor sevgili Başak burçları... Düşüncelerinizin bir anda önünüze döküldüğünü ya da biriyle ilgili tahminlerinizin doğru çıktığını görebilirsiniz. Öte yandan bu şüpheci tavırlarınızı abartmanız alınganlık ve yanlış anlaşılmalar doğurabilir. Eğitim, sözleşmeler, yolculuklarla ilgili gündem yaratan gelişmeler de kapıda gözüküyor!

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada, Dolunay'ın da etkisiyle gündeminizi kazançlar ve para konuları oluşturuyor sevgili Terazi burçları... Bir süredir satın almayı umduğunuz bir eşyaya kavuşabilirsiniz. Ya da bazı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Fakat ödeme ve yatırımlarda biraz daha dikkatli olmak faydalı olacaktır. Özel hayatınızda, geçmişe özlem duyabilir, eski aşklardan haber alabilirsiniz. İş arayışındaysanız da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Dolunay burcunuzda gerçekleşti sevgili Akrep burçları... Hedeflerinizi, isteklerinizi gerçekleştirme konusunda sizden kararlısı ve güçlüsü yok. Öte yandan ilişkilerde eleştirirken fevri hareket edebilirsiniz. Bitişler yaşamamanız için gerilim yaratacak davranışlardan uzak durmanızda fayda var. Kariyer ve iş konularında ise stresli bir dönem. Patronlarınızın istekleri altında boğulabilir ve çalışma ortamınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Yay burçları. Yeni haftada biraz karamsar ve olumsuz ruh halinde olabilirsiniz. Pandeminin de etkisiyle boşvermişlik hissini daha çok yaşayabilirsiniz. Fakat ruhunuzu ve bedeninizi beslemek için kendinize vakit ayırmalısınız. Olumsuz düşünceler, baş ağrısı oluşturabilir, dikkat!

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        26 Nisan'da Akrep burcunda meydana gelen Dolunay'da aşk ve arkadaşlıklar gündeminizi oluşturuyor sevgili Oğlak burçları. Özellikle ilişkilerde fikir ayrılıkları, zıtlaşmalar görülebilir, karşınızdakini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Kariyerde ve parasal konularda stresiniz artıyor. Bazı girişimlerinizin netlik kazanmaması ve sorumluluklarınızın artması nedeniyle olumsuz düşünebilirsiniz. Fakat güzel günler kapıda!

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Akrep burcunda meydana gelen Dolunay, kariyerinizi etkiliyor sevgili Kova burçları... Maaş ya da statü değişimi, farklı bir şehirden iş teklifi gibi sürprizler kapınızı çalabilir. Yeniliklerden hoşlanan biri olmanız nedeniyle değişim sizi oldukça heyecanlandıracaktır! Ayrıca varsa yasal süreçlerle ilgili sonuçlar alabilirsiniz.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Balık burçları, bu hafta gündeminizi eğitim, ticari konular ve yolculuklar oluşturuyor. Pandemi nedeniyle zor olsa da ilerisi için seyahat planı yapabilirsiniz. Ya da ticari anlaşmalarla gelirinizi artırabilirsiniz. Bir yandan da hislerinizin güçlendiği bir dönemdesiniz. Arkanızdan yapılan konuşmaları duyabilir ve düşüncelerinizde haklı olduğunuzu görebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ