Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte adı sır gibi saklanan isim! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        SIR GİBİ SAKLANAN İSİM: MİRALLAS!

        Fenerbahçe'nin transferde sağ gösterip sol vurmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Belçika'nın HNL Gazetesi'nin haberine göre sarı lacivertli ekip, Everton'un sağ kanat oyuncusu Kevin Mirallas için çok ciddi girişimlerde bulunuyor.

        2

        Haberde, geçen sezonun ikinci yarısında Olympiakos'ta kiralık oynayan 30 yaşındaki Belçikalı futbolcu için Cocu'nun devreye girmesinin yeterli olacağı belirtildi. Her iki kanatta görev yapabilen Mirallas'ın önemli özelliklerinden biri de sürekli dikine oynamayı düşünmesi. (Fotomaç)

        3

        FENERBAHÇE'DE FORVET OPERASYONU

        Sarı Lacivertliler'de taraftar da teknik patron Cocu da dört gözle yeni gelecek forveti bekliyor. Elinden sakatlanan Soldado’nun İstanbul’da kalmasıyla birlikte İsviçre’ye forvetsiz giden Fenerbahçe, bu bölgeye takviye yapmak için dört koldan saldırıyor.

        4

        Comolli, her gün görüşme üzerine görüşme yapıyor. Atletico Madrid’in golcüleri Kevin Gameiro ve Luciano Vietto ile Sporting’den bonservisini almaya çalışan Bas Dost için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Tottenham’dan Janssen’in yeniden kiralanması için de İngiliz ekibiyle pazarlıklar devam ediyor.

        5

        Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonki maliyeti 5 milyon Euro’yu geçen Hollandalı’yı bu kez daha uygun bir bedelle kiralamaya çalışıyor. Hedefi en az 1 forveti, 8 gün sürecek olan İsviçre kampına yetiştirmekti. Comolli, Cocu’nun bu isteğini yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyor. (Fanatik)

        6

        SOL BEKE RADU

        Lazio, bu transfer döneminde sol beki Stefan Radu'yu elinde tutamayabilir. Nedeni ise Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcucuya yaptığı teklif. İtalyan Mediaset'e göre; Rumen sol bek, Fenerbahçe'den akıl çelen bir teklif aldı.

        7

        Haberde 2020 yılında biten kontratını bir sene daha uzatmak için Lazio ile pazarlıklarını devam ettiren Radu'ya, Fenerbahçe'nin çok daha güçlü bir teklif götürdüğü yazıldı. Oyuncunun kararsız kaldığı vurgulandı.

        8

        İtalyan ekibinden yıllık 1.4 milyon euro alan Radu'ya Kanarya'nın senelik 2 milyon euro'ya yakın bir rakam önerdiği ifade edildi.

        9

        BAS DOST'TA KAFALAR KARIŞTI

        Kanarya'nın forvet transferinde birinci adayı konumundaki Bas Dost'tan çelişkili haberler geliyor. Portekiz basını, sözleşmesini tek taraflı feshettiği Sporting'le bonservis pazarlığına oturan Hollandalı golcünün F.Bahçe'ye yakın olduğunu duyurmuştu. Son gelen haberler ise olumsuz.

        10

        Bas Dost'un menajeri Günther Neuhaus'un Sevilla ile görüşmeler yapmak için İspanya'ya gidip, La Liga ekibinin sportif direktörü Caparros ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. (Fotomaç)

        11

        İKİ GENÇ BİRDEN

        Kadrosunu gençleştirmek için bir süredir çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu doğrultuda iki genç yıldız adayını kadrosuna kattı.

        12

        Sarı-lacivertliler, zaman zaman adı gündeme gelen 18 yaşındaki kaleci Berke Özer ve 21 yaşındaki sağ kanat Barış Alıcı için Altınordu ile anlaşma sağladı. F.Bahçe'nin iki genç için 4 milyon euro bonservis ödeyeceği, Berke'nin yıllık 700 bin TL, Barış'ın ise 1 milyon TL alacağı bildirildi. Ayrıca Altınordu'nun Barış Alıcı'nın bir sonraki satışından pay alacağı kaydedildi.

        13

        CAMPBELL'DA LAZİO ÖNDE

        İtalyan basını, geçen sezonu Arsenal'in Kosta Rika'lı yıldızı Joel Campbell'a Lazio ile birlikte Fenerbahçe'nin de talip olduğunu ileri sürmüştü. Çizme'de dün çıkan haberlerde ise; Lazio'nun 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için temaslarını sıklaştırdığı, sarı-lacivertli takıma oranla transferi bitirmeye daha yakın olduğu bildirildi. Campbell, geçen sezonu La Liga ekiplerinden Real Betis'te kiralık geçirmişti.

        14

        AYEW'DE EZELİ REKABET

        Beşiktaş'ın kiralama teklifinde bulunduğu Andre Ayew için flaş bir iddia ortaya atıldı. Gana basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'ın teklif götürdüğü 28 yaşındaki sol kanat için F.Bahçe ve G.Saray da devreye girdi.

        15

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında 23 milyon euro bedelle West Ham'dan Swansea'nin yolunu tutan Ayew, takımın küme düşmesiyle birlikte ayrılık kararı almıştı. Swansea, Ayew'in bonservisiyle ya da kiralık olarak ayrılmasına sıcak bakıyor. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ