Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Ersun Yanal'ın Bursaspor 11'i! - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında 1. Lig ekibi Ümraniyespor'a yenilerek bu sezon aldığı kötü sonuçlara bir yenisini ekleyen Fenerbahçe'de tek hedef Bursaspor'u deplasmanda yenerek kara bulutları biraz olsun dağıtmak.

        "BİZİ ZORLU BİR ATMOSFER BEKLİYOR"

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre teknik direktör Ersun Yanal futbolcuları ile yaptığı toplantıda Bursa karşısında kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek "Ümraniye maçını tamamen unutup bu maça odaklanmalıyız. Bizi dişli bir rakip ve oldukça zorlu bir atmosfer bekliyor. Bursa iç sahada, özellikle de büyük takımlara karşı taraftarının desteğiyle zorluk çıkarabiliyor. Kazanmamız halinde bizim için dönüm noktası olacak bir galibiyet olabilir. Bu nedenle aklınızdaki tüm negatif düşünceleri bir kenara bırakıp bu maça konsantre olun. En iyi sonucu almamız gerekiyor. Başka çaremiz yok" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor karşısındaki 11'i de belirledi. Kalede Volkan Demirel'e görev verecek olan Yanal'ın, savunmada ise Şener Özbayraklı, Sadık Çiftpınar, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım dörtlüsüne şans vereceği öğrenildi. Orta alanı Jailson, Mehmet Topal ve Mehmet Ekici'den kurması beklenen Yanal'ın kanatlarda Nabil Dirar ve Andre Ayew'e, forvette ise Michael Frey ya da Roberto Soldado'ya şans vermesi bekleniyor.

        FENERBAHÇE'NİN BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

        Volkan Demirel

        Şener Özbayraklı

        Sadık Çiftpınar

        Martin Skrtel

        Hasan Ali Kaldırım

        Jailson

        Mehmet Topal

        Nabil Dirar

        Mehmet Ekici

        Andre Ayew

        Michael Frey (Roberto Soldado)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ