Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nde 2-1 geride olduğu play-off final serisinin dördüncü maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, morallerinin yüksek olduğunu bildirdi.

        Özden, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da ilk 2 maçı kaybettikten sonra dün Fenerbahçe'yi yenerek seriyi 2-1'e taşıdıklarını belirtti. Yarın da rakiplerini yenip seriyi 5. maça taşımak istediklerini kaydeden Özden, "Moralimiz yüksek ve çok inançlıyız. Dün olduğu gibi yarın da taraftarımızın desteği çok önemli. İzmirli tüm voleybolseverlerden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Arkas Spor ile Fenerbahçe arasındaki play-off final serisinin 4. maçı yarın saat 19.00'da Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler