Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatro evi tarafından hazırlanan ve son bir yılın en iddialı komedi oyunları arasında yer alan Ayrılık, İzmir'in Aliağa ilçesinde sahnelenecek.

        Aliağa Belediyesi, Türkiye’nin birbirinden seçkin tiyatro oyunlarını her cuma akşamı Aliağalılarla buluşturmaya devam ediyor. Kültürsanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan Aliağa’da Tiyatro Günleri’nde bu hafta; Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın oyunculuğuyla komediye dönüşen ‘Ayrılık’, tiyatro izleyicisiyle buluşacak. Senaryosu Behiç Ak’a ait olan oyunun yönetmenliğini ise Prof. Dr. Semih Çelenk üstleniyor. Aliağalılara kahkaha dolu bir gece yaşatacak olan oyun, 10 Ağustos Cuma günü saat 21.15’te Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirci karşısına çıkacak. Öte yandan tiyatro severlerin, oyunun davetiyelerini Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında yer alan Hilal Masa biriminden ücretsiz olarak temin edebileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler