Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü Atatürk Stadı'nda seyircisiz oynanacak ilk maçta Ümraniyespor'u konuk edecek Altay'da denenmeye gelen Habib Daf'ın 10 gün boyunca takımla çalışmalara katılacağı bildirildi.

        Teknik Direktör Alper Avcı, Senegalli orta saha oyuncusuyla göstereceği performansa göre sözleşme imzalanacağını belirterek, "Daf takımla çalışıyor. Kısa sürede kararı vereceğiz. 18 yaşındaki Ganalı forvet Hafiz Konkoni ise geleceğe yatırım olarak kulübümüze geldi. O da A takımla idmanlarını sürdürüyor" dedi. Altay, daha önce Bulgar stoper Ivan Ivanov, Hollandalı sağ kanat Leandro Kappel, Portekizli sağ kanat Pedro Eugenio, Portekizli forvet Marco Paixao ve Hırvat orta saha oyuncusu Adnan Aganovic'le sözleşme imzalayıp 5 yabancı takviyesi yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler