Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZETECİ Gökmen Ulu, CHP'den İzmir'in Dikili ilçesinden Belediye Başkan aday adayı oldu.

        Sözcü Gazatesi'nde görev yapan Gazeteci Gökmen Ulu, CHP'den İzmir'in Dikili ilçesinin Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Ulu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında şöyle dedi:

        "Türkiye'nin bildiği gibi doğduğum, yetiştiğim, hiç kopmadığım memleketim, İzmir'in şirin ilçesi Dikili'dir. Güzel insanların yerleştiği, aydın toplum yapısı barındıran Dikili'de, halkımızın tevdi etmek istediği önemli bir vazife var. Aziz halkımız, belediye başkanlığı görevini üstlenmem için kuvvetli çağrıda bulunmakta. Cumhuriyet Halk Partimizin tabanıyla toplumun bütün renklerinden oluşan büyük çoğunluk hayli istek ve destek sergileyerek teveccüh göstermekte. Bireyi olmanın onurunu yüreğimde taşıdığım Dikili'de yaşayanların değerli görüşlerine hiçbir zaman duyarsız ve kayıtsız kalmadım. Gereken her kademe ile yaptığım titiz istişareler sonucunda kararımı verdim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler