Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Buca ilçesindeki Buca Belediyesi Kültür Sanat ve Sanat Merkezi, etkinliklerle kış dönemi programlarına başladı. Merkezin konser programlarının ilk etabında, Türk sanat müziğinin güçlü sesi Seher Dilmaç Meriç müzikseverlerle buluştu.

        Konser, sergi ve söyleşileriyle Bucalıların çekim merkezi olan Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, kış dönemi programlarının startını verdi. Birbirinden ünlü sanatçıların yanı sıra genç yetenekleri ve eserlerini de sanatseverlerin beğenisine sunan merkezin ilk konser programı, Türk sanat müziğinin sevilen yorumcusu Seher Dilmaç Meriç oldu.

        Sahne performansıyla Bucalılara adeta bir müzik şöleni yaşatan Seher Dilmaç Meriç, zengin repertuarıyla beğeni topladı. Meriç’in şarkılarıyla coşan müzikseverler, keyifli bir gece yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler