Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Menderes ilçesinde evrakta sahtecilik yaptıkları belirlenen, aralarında tapu çalışanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Zanlıların oluşturulan hobi bahçesi için belediye ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne ait evrakta sahtecilik yaptıkları belirlendi.

        Menderes'te sahte belgelerde tapu işlemleri yapıldığı bilgisi üzerine yapılan araştırma sonrasında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, ortak operasyon düzenledi. Aralarında tapu çalışanları ve emlakçılık yapanların da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

        Sorguları devam eden zanlıların oluşturulan hobi bahçesi için belediye ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne ait evrakta sahtecilik yaptıkları belirlendi. Verilen ifadeler sonrasında yeni gözaltılarında yaşanabileceği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler