Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Menderes ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen kimyasal sızıntı nedeniyle rahatsızlanan 4 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Bugün öğle saatlerinde, İTOB Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen kimyasal sızıntı nedeniyle, 4 işçi kimyevi maddelerden zehirlendi. İşçilerdan 3'ü durumun bildirilmesiyle gelen sağlık ekiplerince, ambulanslarla Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne, 1'i ise torbalı ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. İşçilerden özel hastaneye kaldırılanın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer 3'ünün sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

        3 işçinin getirildiği Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin acil servisindeki hasta kabulü geçici olarak durdurulurken, hastane personelleriyle acil servisten çıkamayacak durumdaki hastalar maske taktı.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler