Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta cumartesi günü Elaziz Belediyespor karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen son dakikalarda kalesinde gördüğü golle beraberliğe razı olan Karşıyaka, pazar günü alt sıralardaki rakiplerinin de takılmasıyla devreyi rahat bitirdi. Grupta düşme hattındaki Pazarsopr ve Bergama Belediyespor, haftayı mağlubiyetle kapattı. Kemerspor 2003 ise Sultanbeyli Belediyespor'la sahasında yenişemedi. 

        Grupta bir dönem son sıraya kadar gerileyen Karşıyaka, aldığı 1 puanla ilk yarıyı 21 puanla, düşme hattının 6 puan üzerinde tamamladı. Son 2 maçtır galip gelemeyen yeşil-kırmızılılar, Play-Off barajının da 6 puan gerisinde yer alıyor. İzmir ekibinde Elaziz karşısında takımın 2'nci golünü kaydeden Battal, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler