Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ziraat Odası ile Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti, müjdelerini sıraladı.

        İlçedeki STK’larla bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, , Menderes Ziraat Odası ile Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Soylu, çiftçiler ve esnaflar için müjdelerini de sıraladı.

        Çiftçinin ekmeği büyüyecek

        İlk olarak Menderes Ziraat Odası’nı ziyaret eden Başkan Soylu, “Çiftçimizin ekmeğinin büyümesi için yeni dönemde tarım organize sanayi bölgemizi, tarım araştırma ve geliştirme merkezi laboratuvarını Menderes’imize kazandıracak, tarım ürünleri paketleme ve soğuk hava deposu için de gerekli çalışmaları yapacağız. Ziraat fakültesinin ilçemize kazandırılması için gerekli girişimleri de yapacağız. Her alanda İzmir’in merkezi yapacağımız ilçemizi tarımın da merkezi yapmak için hazırız” dedi. Menderes Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli de, Başkan Soylu’nun her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirterek, bugüne kadar çiftçiye verdiği destekler için teşekkür etti.

        Esnafa yeni oda

        Başkan Soylu’nun ikinci durağı Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Ziyarette Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya, Başkan Soylu’nun gerçekleştirdiği hizmetlerden memnun olduklarını kaydetti. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, “Esnafımıza yakışan yeni ve modern bir odayı ilçemize kazandıracağız. 5 yılda ilçemizdeki hizmet kervanımızda verdiğimiz sözleri nasıl yerine getirdiysek bu sözümüzü de 31 Mart sonrası yerine getireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarda kazanan Menderes olacak, kazanan Menderes’imizin esnafı olacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler