Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezi izmir'de bulunan Kur'an'a Hizmet Derneği, Suriyeli çocukların eğitim gördüğü geçici eğitim merkezinde Kur'anı Kerim dağıttı.

        Konak Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Suriyeli geçici eğitim merkezinde, eğitim gören misafir öğrencilere Kur'an'a Hizmet Derneği tarafından Kur'anı Kerim ve yardımcı kitapların dağıtımı yapıldı.

        Dağıtım esnasında Kur'anı Kerim eğitiminin önemini vurgulayan Dernek Başkanı Bünyamin Ertekin, "Suriye'den gelen misafir öğrencilerimize Kur'anı Kerim'i rahat okuyabilmeleri için Medine hattı ile yazılmış Kur'anı Kerimler getirdik. Amacımız; Suriyeli misafir kardeşlerimizin Kur'anı okuyabilmeleri ve Kur'an ile amel etmeleridir" dedi.

        Dağıtım programına; İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Bütün, Din Öğretimi Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Konak Halk eğitim Müdür Yardımcısı Mete Sezgin ve Kur'an'a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler