Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılın her mevsimi gerçekleştirdiği kültürsanat etkinlikleri ile dikkat çeken Aliağa Belediyesi, hazırladığı "Aliağa’da Komedi Festivali" programıyla vatandaşlarına kahkaha dolu saatler yaşatacak.

        Aliağa’yı kültür şehri yapma vizyonuyla hareket eden Aliağa Belediyesi, “Aliağa’da Komedi Festivali” adı altında gerçekleştireceği organizasyonlar ile Türkiye’nin birbirinden değerli tiyatro oyunlarını ve stand up gösterilerini Aliağalılarla buluşturacak. Gösteriler, Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Sanatseverler, etkinlik davetiyelerini ise Aliağa Belediyesi merkez hizmet binası giriş katında faaliyet gösteren Hilal Masa’dan temin edebilecek.

        19 Şubat14 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Aliağa’da Komedi Festivali; Cihat Tamer, Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak’ın rol aldığı romantizm ve komedi türündeki tiyatro oyunu ile başlayacak. 19 Şubat 2019 Salı günü saat 20.30’da Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahne alacak olan Cihan Talay, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.

        "Aliağa’da Komedi Festivali" kapsamında düzenlenecek olan tiyatro ve stand up gösterilerinin programı şöyle olacak;

        19 Şubat 2019 Salı

        Tiyatro: İkinci Bahar

        Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

        Saat: 20:30

        22 Şubat 2019 Cuma

        Tek Kişilik Tiyatro: Cem İşler

        Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

        Saat: 20:30

        4 Mart 2019 Pazartesi

        Tek Kişilik Tiyatro: Yusuf Bilal Altıntaş

        Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

        Saat: 20:30

        14 Mart 2019 Perşembe

        Tiyatro: Şifa Niyetine

        Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

        Saat: 20:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler