Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de, Aliağalı çocuklar için birbirinden eğlenceli kültür sanat etkinlikleri gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, "Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı" etkinlikleri kapsamında, 17 Şubat 2019 Pazar günü "Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi" isimli çizgi kukla tiyatrosunu minik izleyicisiyle buluşturacak.

        Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kurulan ısıtmalı geçici gösteri merkezinde sahnelenecek olan oyun, çocuklara tiyatro keyfi yaşatacak. Aliağalı çocuklar, her anı eğlence dolu oyunu 13.00 ve 15.00 seanslarında ücretsiz olarak izleyebilecek. Oyun sonrasında çocuklara; pamuk helva, süt ve kek ailelere ise çay ve su ikramlarının yapılacağı belirtildi.

        Tiyatronun yanı sıra çocukların büyük bir keyifle izlediği sihirbaz ve animasyon gösterileri de, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler