Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa İnce ile birlikte oyunu kullandı.

        İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, oyunu İzmir'in Güzelbahçe ilçesindeki 60. Yıl Anadolu Lisesi'nin 1046 numaralı sandığında kullandı. Dervişoğlu, zarfı sandığa bırakırken, Güzelbahçe Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa İnce de aynı sandıkta oy kullanmak için sınıfa girdi. İkili, birlikte gülümseyerek, fotoğraf çektirdi. İYİ Parti'li Dervişoğlu, "Seçimler, milletin oyuyla iş başına gelenlerin demokratik yöntemlerle görevi teslim edeceği güzelliklerdir. İzmir'de demokrasi şöleni yaşanıyor, herkes sandığa koşuyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler