Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Bergama ilçesinde, otomobilin çarpması sonucu devrilen motosikletin sürücüsü Hüseyin Uyan (52) yaşamını yitirdi.

        Bir akaryakıt istasyonunda çalışan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Uyan, bugün saat 07.30 sıralarında, işe gitmek için Feyzipaşa Mahallesi'ndeki evinden plakasız motosikletiyle yola çıktı. Bergama Sanayi Sitesi Kavşağı'na geldiğinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 BN 5865 plakalı otomobil, Uyan'ın kullandığı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet devrilirken, yola fırlayıp, kaskı parçalanan Uyan, başını yere çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı tüm müdahaleye rağmen Uyan, kaza yerinde hayatını kaybetti. Savcı ve polisin bölgedeki incelemelerinin ardından Uyan'ın cansız bedeni, Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Polis, otomobil sürücüsünü gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler