Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları tarafından “Temiz Kemalpaşa Temiz Gençlik” sloganıyla çevre bilincini oluşturmak amacıyla çevre temizliği yapıldı.

        AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığında bir araya gelen gençler, gençlik kolları ilçe başkanı Yavuz Yılmaz ile birlikte Binalı Yıldırım Millet Bahçesi’nde çevre temizliği yapıp vatandaşlara kampanya ile ilgili bilgi verdi. AK Parti Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları olarak çevre ve doğa temizliğine karşı duyarlılık oluşturmak adına örnek bir etkinliğe imza attıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Daha yaşanabilir kentler adı altında teşkilatımız ve aramızda bulunan kardeşlerimiz ile caddelerde, parklarda ve mesire alanlarında bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinci ile birlikte doğaya olan saygımızı artırmayı gaye edindik. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak, yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız, bunu gerektirir. Tüm insanlığa daha temiz, güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler