Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1'inci Lig'de ilk 2 haftayı 1 puanla geçirdikten sonra 2'de 2 yaparak 6'ncı sıraya yükselen Altay'da sportif direktör Özden Töraydın, takımın ritmini bulmaya başladığını dile getirdi. Transferleri geç yapmaları nedeniyle sezon başında yeni oyuncuların adaptasyon sürecinden geçtiğini söyleyen Özden Töraydın, "Ümraniyespor ve İstanbulspor maçlarında şanssız puan kayıpları yaşadık. Balıkesirspor ve Boluspor galibiyetleriyle moral bulduk. Ligde 7 ve 8'inci haftadan sonra bazı şeyler netleşecek. Vitesi yükseltirsek lige ağırlığımızı koyacağımızı düşünüyorum" dedi.

        Bolu galibiyetinin anlam kazanması için iç sahada Keçiörengücü'nü de yenmeleri gerektiğini vurgulayan sportif direktör Töraydın, "Rakibe ilk mağlubiyetini tattırmak istiyoruz. Zor bir lig bizi bekliyor. Hiçbir maç kolay geçmiyor. Takımın havası iyi. Galibiyet serisi yakalayacak güce sahibiz" diye konuştu.

        Menemen İlçe Stadı'ndaki eksiklerin hafta içinde tamamlanması durumunda Keçiörengücü'nü Menemen'de konuk edeceklerini belirten Töraydın, "Federasyon bazı eksikler tespit etmiş. Bu hafta Menemen Stadı yetişmezse maçımızı yine Atatürk Stadı'nda oynayacağız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler