Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepeli yüzücüler, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası’nda 21’i altın, 3’ü gümüş ve 6’sı bronz olmak üzere toplam 30 madalya kazanarak şampiyonaya damga vurdu.

        Uluslararası Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası, 79 Şubat tarihlerinde Antalya'da gerçekleşti. 56 kulüpten 268 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada Göztepe Spor Kulübü’nü 8 sporcu temsil etti. Göztepeli yüzücüler, bireysel performansların yanı sıra toplam 6 bayrak yarışında da ekip olarak yarıştı. 3 gün süren müsabakalar sonucunda sarıkırmızılı sporcular, 21 altın, 3 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 30 madalya kazanarak hem bireysel hem de bayrak yarışlarında şampiyonaya damga vurdu.

        Göztepeli yüzücü Pınar Arpınar, kadınlar 4044 yaş 50 metre kelebek, 50 metre serbest, 200 metre sırt ve 400 metre serbest Türkiye rekorlarını kırarak rekorların yeni sahibi olma başarısını gösterdi.

        Göztepe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla tüm sporcularını tebrik ederek başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler