Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in Kınık ilçesinde bir iş adamı, korona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında kullanılmak üzere 1 milyon adet çatal, kaşık ve bıçak seti hediye etti.

        Kınık Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan Teknoplast firması; Kınık Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, aşevi ve Kınık Vefa Destek Grubundaki görevlilerin kullanması amacıyla 1 milyon adet tek kullanımlık çatal, kaşık ve bıçak seti hediye etti.

        Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, firmaya teşekkür ederek, "Korana virusü ile mücadelede salgın riskini azaltmaktadır. Kurumlarımızda kullanılmak üzere verdikleri çatal, kaşık ve bıçak setti için Teknoplast Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akıncıtürk'e teşekkür ederim" dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler