Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya 50 gün sonra ilk kez sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmadı. Parkları gezen Başkan Çalkaya, yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek çiçek ve maske verdi.

        İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 50 gün sonra ilk kez sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar hafta sonu parklarda zaman geçirdi. Balçova’da da 11.0015.00 saatleri arasında sokağa çıkan ihtiyar delikanlı ve hanımefendiler güzel havanın tadını çıkarmak için parklara koştu. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya da, parkları gezerek vatandaşlarla sohbet etti, evlerinden çıkamayan vatandaşları da ziyaret ederek onlara çiçek ve maske verdi. Sosyal mesafe kurallarına tam anlamıyla uyduğu gözlenen Balçovalı vatandaşlar bir hafta sonra tekrar verilmesi beklenen sokağa çıkma iznine kadar evlerine çekildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler