Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner HASIRCIOĞLU/İZMİR, (DHA) İZMİR'in Çeşme ilçesinde, koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlere ara verilen butik otellerde, 1 Haziran'da normalleşme sürecinin başlamasıyla hizmet yeniden başladı. Birçok kişi, bu yaz tatil yapmak için butik otelleri tercih ettiğini söyledi. 

        Çeşme'de, koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici süreyle kapatılan butik oteller, normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran'da tekrar açıldı. Alaçatı'da bulunan butik otellerde koronavirüse karşı tüm önlemlerin alındığı görüldü. Otele gelen müşterilerin resepsiyonda önce ateş ölçümleri yapılırken, kayıt sırasında 'HES' kodu da soruluyor. Sosyal mesafe kuralına uyulması için uyarıcı etiketler bulunurken, maskesi olmayanlara ise maske veriliyor. Ayrıca otelin belli başlı noktalarında dezenfektanlar bulunuyor.

        HALK PLAJINDA 'SOSYAL MESAFE' ÖNLEMİ

        Ilıca halk plajında ise belediye ekiplerinin, sosyal mesafe kuralına uyulması için önlemler aldığı görüldü. Yaklaşık 1,5 metre aralıklarla ipler ile belirlenmiş alanlar oluşturulması dikkat çekti. Denize girmek için gelenler de alınan önlemlerden memnun olduklarını dile getirdi. Hafta içi olmasına rağmen plajın dolu olduğu gözlendi. DHA-Genel Türkiye-İzmir / Çeşme Soner HASIRCIOĞLU

        2020-06-24 15:30:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler