Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA) İZMİR'in Bornova ilçesinde, cep telefonu satışı ve tamiri yapılan iş yerine kimliği belirsiz kişi tarafından gece pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu. Kepenkte saçma izleri oluşurken, saldırı anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. 

        Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan telefon satışı ve tamiri yapılan dükkana, saat 02.00 sıralarında gelen kişi, iş yerinin kepenklerine doğru pompalı tüfekle 3 el ateş edip, kaçtı. Sabah iş yerine geldiğinde kepenkteki saçma izlerini fark eden Ahmet Oğuz Akıllı (36), durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden kapüşonlu ve maskeli kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Polis, görüntülerden eşkalini belirlediği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bornova Tolga TAHÇI

        2020-07-02 13:42:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler