Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahraman DURAK/ÇEŞME (İzmir), (DHA) İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Pırlanta Plajı'nda atlı jandarma timi, göreve başladı. Jandarmalar, 'Fulya', 'Aybüke' ve 'Pamir' isimli atlarla gün boyu plajda dolaşıyor. 

        Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan (JAKEM) geçici görevle gelen ve Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan geçici at merkezinde kalan atlı jandarmalar, Pırlanta Plajı'nda devriye görevi yapıp, asayişi sağlıyor. Günün ilk ışıklarıyla göreve başlayan atlı jandarmalara, plaja gelen tatilciler ilgi gösteriyor. Gün boyu plajda 'Fulya', 'Aybüke' ve 'Pamir' isimli atlarıyla dolaşan jandarmalar, suçun ortaya çıkmadan önlenmesi için görev yapıyor. Yabancı dil de bilen binicilerden oluşan atlı tim, devriye sırasında turistlere güvenlik konularında uyarılarda bulunuyor. Tatilciler, uygulamadan memnun kaldıklarını belirtip, içlerinin daha rahat olduğunu ve güven duyduklarını söyledi.DHA-Genel Türkiye-İzmir / Çeşme Kahraman DURAK

        2020-07-05 14:41:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler