Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Konak ilçesinde kavga sonucu silahla yaralanan bir şahıs 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Olay 3 Temmuz gecesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.A. isimli şahıs ile Ahmet Ayboğa arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda tarafların birbirine ateş açması sonucu her iki kişi yaralandı. Yaralı iki şahıs ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Yaşam mücadelesi 5 gün sürdü

        Ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ahmet Ayboğa, 5 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Diğer yaralının tedavisinin de gözetim altında devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler