Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay, TFF 1. Lig’in 33. haftasında ağırlayacağı BB Erzurumspor’u yenerek PlayOff yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

        TFF 1. Lig’in 33. haftasında Altay, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor deplasmanında 22 berabere kalan Altay, 51 puana ulaşarak 5. sıraya kadar çıkmış ancak PlayOff potasındaki rakipleri Akhisarspor ve Karagümrük’ün galibiyet almasıyla tekrardan 7. sıraya gerilemişti. BB Erzurumspor ise Giresunspor deplasmanından 3 puanla dönerek puanını 56'ya yükseltmeyi başardı ve Adana Demirspon'un puan kaybıyla 2. sıraya oturdu.

        Altay galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

        Ligde 10 maçtır mağlubiyet almayan siyahbeyazlılar, iç sahada da aynı istatistiği sürdürüyor. İç sahadaki son 7 maçından galibiyetle ayrılan İzmir ekibi, güçlü rakibini de yenerek hem bu istatistiğini sürdürmek hem de ligin son haftası öncesi PlayOff iddiasını devam ettirmek istiyor. Siyahbeyazlılar, maçta puan kaybı yaşaması durumunda PlayOff iddiasını büyük oranda kaybedecek. Erzurumspor ise İzmir’den kayıpsız ayrılarak ilk ikideki yerini korumak istiyor. Yarın 17.30’da İzmir Atatürk Stadyumu’nda başlayacak maç öncesinde Altay’da kart cezalısı Yılmaz Özeren maç kadrosunda yer alamayacak. Altay’da 30. haftada oynanan Eskişehirspor maçında ceza alan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yerine ise yardımcı antrenör Sebahattin Yenilmez saha kenarında görev yapacak.

        Öte yandan siyahbeyazlı ekipte sakatlığı bulunan Kappel’in oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler